Türkiye Emlak Bankası Ataşehir Anaokulu

Vizyon: Kurum standartlarını geliştirerek eğitim kalitesini üst seviyelere çıkarmak ve en çok tercih edilen resmi okul öncesi eğitim kurumu olma özelliğimizi sürdürmektir.

Misyon: Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, bayrağını, vatanını, milletini ve ailesini seven, sorumluluklarını bilen, ilkeli, nitelikli ve özgün bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulum Temiz Sertifikası - Beslenme Dostu Okul Sertifikası

Saatler: Sabah grupları: 08.00-13.00 Öğlen grupları: 13.00-18.00
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Servis hizmeti mevcuttur. Kayıt alanının dışındaki adreslere, güzergâhın taşımaya uygun olması veya servis talep eden yeterli sayıda çocuğun bulunması durumunda, servis hizmeti verilir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -